Kaas Slagter & Madbutik

Pariserbøf

Pariserbøf

Ingredienser

  • 150 g friskhakket oksekød

  • 1 stor skive hvedebrød

  • 1 spsk smør

  • 1 spsk peberrod (fintrevet)

  • ½ rødløg (i ringe)
  • 
1½ spsk sennepspickles
  • 
3 kæmpekapers (eller 1 tsk kapers)

  • 2 skiver syltede rødbeder
evt.
  • 1 æggeblomme (frisk eller pasteuriseret)

Pynt

  • Salatblade
  • Bredbladet persille

Opskrift til 1 person.

Form kødet til en flad hakkebøf. Læg den på brødskiven og tryk den til i kanten af brødet. Krydr med salt og peber.

Varm en pande med smør og brun på kødsiden. Skru ned til svag varme, og steg kødet 5-7 min.

Vend pariserbøffen og steg brødet sprødt. Anret pariserbøffen med peberrod, løg, pickles, kapers, rødbeder, evt. æggeblomme og pynt med salatblade og persille.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.