Kaas Slagter & Madbutik

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade

Fiskefilet med hjemmerørt remoulade

Ingredienser

  • 1-2 rødspættefiletter
  • 1 æg
  • ½ dl rasp
  • ½ dl mel
  • 100 g smør
  • 1 spsk. remoulade
  • 2 skiver citron
  • 2 skiver agurk
  • Lidt kaviar
  • Tomat
  • Dild
  • Hovedsalat
  • Smør

Den klassiske

Vend rødspættefileten i rækkefølgen mel, æg og rasp.
Steg den gylden i rigeligt smør. Anret den på et smurt stykke rugbrød. Pynt med hjemmerørt remoulade, citron og agurk i tynde skiver.
Til sidst lægges lidt kaviar, dild og tomatstrimler på.

Hjemmerørt remoulade
(Se under hjemmelavet garniture).

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.