Kaas Slagter & Madbutik

8. Nordisk farsbrød med rødbedesalat

8. Nordisk farsbrød med rødbedesalat

Ingredienser

  • 1 stk. farsbrød
  • ½ kg rødbeder
  • 2 dl creme fraiche 38%
  • 1 spsk. sød fransk sennep
  • ½ tsk. groft salt, f.eks. urtesalt
  • 1 tsk. nigellafrø

Tilbehør

  • Ovnbagte kartofler
  • Sprød salat

Opskrift til 4 personer.

Farsbrødet sættes i et ildfast fad i en 180° C varm ovn i 45 minutter.

Skyl rødbederne og kog dem møre i ca. ½ time. Gnid skrællen af rødbederne og skær dem i tynde stave. Rør creme fraiche med sennep og lidt urtesalt. Vend rødbederne heri og anret retten i en skål. Drys med nigellafrø.