Kaas Slagter & Madbutik

4. Timianflæsk med appelsinsalat

4. Timianflæsk med appelsinsalat

Ingredienser

  • 700 g stegeflæsk i skiver
  • 3 tsk frisk timian
  • Salt og peber

Appelsinsalat

  • 4 appelsiner
  • ¼ rødløg
  • 2 julesalat eller hjertesalat
  • 2 spsk. olivenolie
  • 25 g hasselnødder i flager

Tilbehør

  • 7 skiver rugbrød
  • 350 g og sennep

Opskrift til 4 personer.

Krydr flæsket med hakket timian, salt og peber. Varm panden ved god varme. Brun skiverne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og vend skiverne jævnligt, til de er gyldne og sprøde. Læg skiverne på køkkenrulle i ca. 1 minut.

Skær enderne af appelsinerne. Skær skal og den hvide hinde af. Skær appelsinerne i skiver. Skær rødløget i tynde skiver. Snit salaten. Fordel appelsinskiver, løg og salat i et fad. Pisk olivenolie med salt og peber og dryp det over salaten. Rist nødderne gyldne på en tør pande og drys dem over.