Kaas Slagter & Madbutik

14. Stegte pølser med lækker speltsalat

14. Stegte pølser med lækker speltsalat

Ingredienser

  • 8 stk. pølser
  • 1 løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 300 g perlespelt eller hvedekerner
  • Salt og peber
  • 300-400 g grønkål
  • 2 æbler
  • 4 stængler bredbladet persille
  • Kerner af 1 granatæble
  • 20 g valnødder

Dressing

  • 2 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. grov sennep
  • 2 spsk. hvidvinseddike
  • 2 spsk. honning
  • 1 dl olivenolie
  • Salt og peber

Opskrift til 4 personer.

Pølserne steges gyldne på begge sider.

Snit løget fint, og brun det af i olivenolie i 2-3 minutter. Tilsæt speltkernerne, og vend det godt sammen. Tilsæt 5 dl vand, og lad det simre i ca. 15-20 minutter, indtil kernerne er møre. Smag til med salt og peber, og køl kernerne af. Skær æblerne i fine både, hak persillen groft, og vend alle ingredienserne til salaten sammen. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.

Anret salaten i en stor skål, og vend den forsigtigt med dressingen lige før servering, eller server dressingen ved siden af salaten. Groft landbrød kan også serveres til.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.