Kaas Slagter & Madbutik

3. Koteletter med sommergrønt

3. Koteletter med sommergrønt

Ingredienser

  • 4 stk. koteletter
  • 200 g f.eks. spidskål eller savoykål
  • 200 g broccoli
  • 2 sommerløg
  • 100 g østershatte
  • 12 cherrytomater
  • 2 fed hvidløg, fint hakket
  • 2 spsk. majsolie
  • 1 dl vand
  • 3 spsk. østerssauce
  • 1 spsk. soyasauce
  • 1 tsk. sukker
  • Salt og hvid peber

Steg svinekoteletterne på en pande i varm olie i ca. 3 minutter på hver side. Skær kålbladene ud i store strimler. Skær broccoli ud i grove buketter med stilk. Snit sommerløg fint og gem toppene. Varm majsolie i en wok og steg det finthakkede hvidløg gyldenbrunt sammen med kål, broccoli, løg og østershatte i ca. 2-3 minutter. Tilsæt cherrytomater, vand, østerssauce og soyasauce og lad det simre i ca. 2-3 minutter. Smag til med sukker, salt og hvid peber.

Anret svinekoteletterne med de wokstegte grøntsager og kogejuicen. Pynt med fintsnittede toppe fra sommerløg.

Server med ris eller nye kogte kartofler.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.