Kaas Slagter & Madbutik

11. Panderet med snittet grønt og hvidløgsbrød

11. Panderet med snittet grønt og hvidløgsbrød

Ingredienser

  • 750 g panderet
  • 4 dl brune ris
  • ½ dl fløde
  • ½ liter grøntsagsfond
  • 4 -8 skiver brød
  • 2 spsk. olie
  • 1 fed hvidløg
  • ½ kg snittede grøntsager
  • (peberfrugt, tomat, løg,
  • svampe eksempelvis)

Sauter panderetten i gryde, og tilsæt fond samt fløde og kog op. Dryp brødskiverne med olie og rist dem i ovnen. Gnid dem derefter med hvidløg.

Kog risene og bland herefter med de snittede grøntsager
Server panderetten med risblandingen og med brødene ved siden af.
 

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.