Kaas Slagter & Madbutik

Grillpølser med frisk sommersalat

Grillpølser med frisk sommersalat

Salat

  • 100 g skyllet rucolasalat
  • 100 g skyllede babyspinatblade
  • 200 g friske, bælgede ærter
  • 400 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 250 g jordbær i halve
  • 5 forårsløg i skiver (ca. 100 g)

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • ¼ tsk groft salt
  • Friskkværnet peber

Opskrift til 4 personer

Start grillen op og i mellemtiden, laves en lækker sommersalat, som serveres sammen med pølserne.

Læg salat, spinat, ærter og de øvrige ingredienser lagvis i et stort fad. Fordel salatosten på toppen.

Pisk olie, eddike og de øvrige ingredienser sammen og smag til. Fordel dressingen over salaten og server.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.