Kaas Slagter & Madbutik

Årstidens Smag

Forår

Marts, april og maj 2018

• Lakserilette med rugbrødschips, forårssalat og skilt ribsvinaigrette
• Svinemørbrad med ”baconsne” og blød timian
• Braiseret lam ”a la andaluza” med rabarbersylt og gremolata
• Kold kartoffelsalat med radiser, forårsløg, karse og krydderurter
• Spidskålssalat med ”mormor” dressing og aspargescrudité
• Lys simresauce
• Brød og smør
• Tiramisu med rabarber- og hyldeblomstkompot med vanilje (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 35,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis forårets gourmetmenu bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Sommer

Juni, juli og august 2018

• Cremet skaldyrssalat med store gambas rejer på spyd med friske krydderurter
• Carpaccio af kalvefilet med krydderkant stegt rosa og saftigt med tilhørende Harry’s creme og parmesanflager
• Smagfuld kartoffelsalat med agurk og radiser
• Majskylling med cassoulet af  edamamebønner, majs og hvedekerner med kold estragoncreme
• Fnitsnittet spidskålssalat
• Jordbærtærte med hvid chokolade- creme, jordbærmarengs og citronmelisse (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 40,00

Minimum 10 personer.

 

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis sommerens gourmetmenu bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Efterår

September, oktober og november 2018

• Slagter charcuteri med forskellige syltesager
• And duckiestyle, syltede rødløg, rødkålssalat og granatæblekerner
• Sauce bigarade - kraftig mørk sauce med smag af appelsin og karamel
• Sprødt og englemørt svinebryst Asien Sensation, svampe, gulerodsjulienne og grønt bok choy
• Kartoffelbåd med urtemos
• Tartufo - italiensk iscreme med hindbærcoulis samt minikys og citronmelisse (tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 40,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis efterårets gourmetmenu bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Vinter

December 2018, januar og februar 2019

• Rødbedegravet hellefisk, friskost, dild, kørvel og puffet græskar-
kerner
• Langtidsbraiseret oksetykkam med en rigtig slagtersauce ”Bordelaise”, confiteret porre med brunet smør og fedtegraveknas
• Svinefilet ”Royal” med ”uartige rødder”, romanesco, grønkålsskud og gulerod
• Sprøde kartoffelkroketter
• Vinterens sprøde salater med
blodappelsin og vinagrette
• Chokolade ”drøm” med jordnødde- nougatine, passionsfrugt sauce, creme chantilly og rød skovsyre
(tilkøb)

Dessert (tilkøb) Pr. person kr. 40,00

Minimum 10 personer.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hvis vinterens gourmetmenu bestilles uden for sæsonen, pålægges der et gebyr på kr. 30,00 pr. person.

Årstidens Smag - gæstemad når det er bedst

mad med mere har sammensat 4 spændende buffeter bestående af veltilberedt kød med sæsonens råvarer, lækkert tilbehør samt godt brød og smør. Buffeten kan afsluttes med en dessert. Alt er pænt anrettet og skal serveres som en buffet. Årstiderne skifter, og der kommer nye råvarer til, og andre forsvinder. Du ved, hvornår din fest skal holdes, og derudfra vælger du den rigtige menu til lejligheden. Ved bestilling aftales med mad med mere-slagteren hvordan dit kød skal opvarmes,
eller om vi skal stege kødet færdigt for dig.

Billederne i toppen viser sommerens gourmetmenu.