Kaas Slagter & Madbutik

Sæsonkassen indeholder 8-10 lækre udskæringer og hjemmelavede færdigretter.

Produkterne i kassen er årstidsbestemt – og der følger naturligvis inspiration med i form af spændende opskrifter.

Sæsonkassen

November 2021

4 mørbradpakker med svampe og trøffelsalsa
700 g oksetykkam skåret i tern
1 fyldt rullesteg
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
4 skiver osso buco
4 kyllingebryster
4 slagterkoteletter
700 g hakket oksekød
700 g hakket svinekød
800 g hjemmelavet medister

DKK 995,00

Hent opskrifter

December 2021

2 côte de porc
4 fyldte unghanebryster
800 g kæber af gris
Slagter gourmet-færdigret (2 stk.)
1 fransk steg
750 g bourgognepande
1 kg julemedister
800 g sous vide oksebryst
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød

DKK 995,00

Hent opskrifter

Januar 2022

4 stk. kyllingebryster
4 stk. grøntsagsfyldte koteletter
800 g grisekæber
700 g hakket oksekød
700 g hakket skinkekød
800 g oksekød i tern
800 g nyrøget hamburgerryg
1,2 kg røget ribbenssteg
1,2 kg fransk kalvesteg med bacon
2 stk. slagterens egnsretter

DKK 995,00

Hent opskrifter

Vi har gjort det nemt for dig – vi har sammensat Ugens Kødpakke med kvalitetskød til hele ugen.

Der er naturligvis opskrifter med, så hverdagens madlavning bliver lettere – men stadig med kvalitetsråvarer.

Ugens Kødpakke

Uge 48

600 g hakket oksekød
800 g rørt fars
600 g bankekød i skiver
600 g hjemmelavet bacon
1 bakke kalvefrikassé

DKK 349,00

Hent opskrifter

Uge 49

600 g hakket oksekød
600 g hakket skinkekød
1 kg nakkefilet (rødvinsmarineret)
4 slagterkoteletter
1 kg rullesteg

DKK 349,00

Hent opskrifter

Uge 50

4 koteletter (med porrefyld)
750 g kalvegryde (med grøntsager)
4 marinerede kyllingebryst
600 g hakket kalve- og skinkekød
600 g skinkekød i strimler

DKK 349,00

Hent opskrifter