Kaas Slagter & Madbutik

De 4 årstiders buffeter

Forårsbuffet

• Rulle af kolddampet rødspætte med drys af rejer, dryp af asparges vin-­­aigrette. Hertil pisket rygeostcreme og rugbrødskiks.
• Håndsaltet Lucullus svinefilet vendt i ramsløg og forårsløg.
• Ovnbagt lammeculotte på rabarber, skalotteløg og frisk timian.
• Korn og kerner med hyldeblomst og marineret forårsgrønt.
• Rustikke agurkestykker vendt med frisk dild og feta.
• Nye kartofler med havsalt og friske krydderurter.
• Friskbagt landbrød og smør.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Sommerbuffet

• Terrine af frisk tun på sprød salat med sesam crackers og kold wasabi-creme med lakserogn.
• Tomatsalat med rødløg, agurk og oliven.
• Melon med frisk mynte vendt med perlebyg.
• Kartoffelsalat med radiser, purløg og rygeost.
• Nye kartofler med salt.
• Glaseret unghane i æblemost med løvstikke og sommerløg.
• Grillet sødmælkskalveculotte med friske krydderurter.
• Friskbagt landbrød med smør.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Efterårsbuffet

• Terrine af and, bagt med tørrede tranebær, chili og tyttebær på efterårssalater med abrikosvinagrette
samt maltcrakers.
• Braiseret oksebryst i rødvin med persille, bacon og skalotteløg.
• Vildtragout med svampe og rødder.
• Salat af beder med poppede græskarkerner.
• Salat af romaine og karrysyltede porrer.
• Lun kartoffel-/kastanjefad.
• Friskbagt landbrød og pisket hjemmelavet fedt med ristet løg og bacon.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Vinterbuffet

• Varmrøget laks fra egen røgeovn med mandler, syrnet æble-/kapersdressing og kryddercrackers med malt.
• Danske friske kyllinger på bacon med rodfrugter i rødvin.
• Salat af rosenkål og hvidkål med honning og lakridsdressing.
• Rødkålssalat med nøddebrud, frugter og æblevinaigrette.
• Ovnbagte kartofler med skræl, timian og hvidløg.
• Langtidsbraiseret oksesteg med gulerødder, selleri og mørk øl.
• Friskbagt brød og pisket hjemmelavet fedt med ristet løg og bacon.

Vis mere
Pr. person
Kr.
198,00

Hos os er alt hjemmelavet fra bunden